Telegrafikisht

13/06/2018

Informohuni para se të pini kafe …

Kafja, është kthyer në një “mit” për shumë persona, të cilët kanë krijuar një varësi të plotë prej saj dhe që nuk mund të jetojnë dot pa pirë 1 ose 2 filxhanë në ditë. Por nëse ky kufi normal i konsumit të saj kapërcehet, atëherë në trupin tonë nisin të shfaqen disa efekte anësore negative. Ja cilat janë ato. Dobëson mbajtjen e urinës Meshkujt duhet të jenë [ Lexo më shumë...]

0 Comments

Kontrata e re e OSHEE-së, si ndryshon mënyra e faturimit. Matja 1 herë në 3 muaj, qytetarët do paguajnë…

Enti Rregullator i Energjisë Elektrike dhe Operatori i Sistemit të Shpërndarjes do të miratojnë në fund të këtij viti kontratën e re dhe mënyrën e re të faturimit të energjisë elektrike për konsumatorët familjarë. Parlamenti i ka lënë si detyrë për vitin 2018, ERE-s dhe OSHEE-së që të nisin procedurat për të mundësuar mënyrën e re të faturimit. Tashmë, konsumatori [ Lexo më shumë...]

0 Comments