Telegrafikisht

11/06/2018

Pelegrinazhi në Kishën e Shna Ndout në Laç, policia merr masa për automjetet

Drejtoria Vendore e Policisë Lezhë ka marrë një sërë masash teknike dhe organizative,  për  sigurimin e rendit dhe sigurisë publike, para, gjatë, dhe pas pelegrinazhit, në Kishën e Shna Ndout në Laç, më datë 12-13 Qershor 2017. Masat e marra vijojnë si më poshtë: – Nga ora 08:00 datë 12.06.2017 – datë 13.06.2017 ora 24:00, do të kufizohen  disa  segmente [ Lexo më shumë...]

0 Comments