Telegrafikisht

30/05/2018

8 letra të panjohura të Skënderbeut me sulltanët dhe me Papën

Nga Mark Palnikaj Mbi jetën dhe veprimtarinë e Skënderbeut, sipas disa studiuesve, janë shkruar mbi 1500 vepra në formën e jetëshkrimeve dhe librave të ndryshëm. Numri i studimeve të botuara me raste përvjetorësh në gazeta dhe revista në gjuhë shqipe dhe të huaja është aq i madh sa nuk mund të japim as me afërsi një vlerësim për to. Nëpër arkivat e ndryshme në dhjetëra [ Lexo më shumë...]

0 Comments