Telegrafikisht

25/05/2018

Mrekullia Laçi, kërkohet kupa edhe pse Europën e kanë siguruar

  Me rënien e Vllaznisë, festën e titullit kampion të Skënderbeut apo edhe kualifikimin e parë historik të Luftëtarit në Europë, pa dashje ka kaluar në plan të dytë fakti se ngjatë verës, në arenën europiane do të jetë e pranishme edhe skuadra e Laçit. Sido që të ndahet finalja e Kupës, kurbinasit kanë siguruar praninë e tyre duke qenë të katërtit e tejkaluar çdo [ Lexo më shumë...]

0 Comments

Beteja e librit shkencor me ‘ shkrimin mitologjik’

Në foto: Aurel Plasari Është e vërtetë që shkasin caktimi i kësaj Dite Botërore të Librit e ka marrë nga përkimi më 23 prill i një numri datëlindjesh dhe datë vdekjesh shkrimtarësh me emra të mëdhenj në letërsinë botërore, – nga Miguel de Cervantes, William Shakespeare, Garcilaso de la Vega deri te Halldór Maurice Druon, Vladimir Nabokov etj., – por është po [ Lexo më shumë...]

0 Comments