Telegrafikisht

13/05/2018

Laçi bën detyrën, tri pikë ndaj Lushnjës për të ndjekur Europën

Një fitore me vlerë për Laçin, që nuk ka vuajtur shumë ndaj Lushnjës sot, duke marrë tre pikë të çmuara në garën për vendin e katërt në Superiore. Kundër Lushnjës fitorja ishte detyrim dhe ajo erdhi, pa shumë lodhje. Vetëm 37 minuta zgjati rezistenca lushnjare dhe Shtubina zhbllokoi rezultatin, ndërsa rreziqet në portën e Laçit ishin të papërfillshme. Në pjesën e dytë [ Lexo më shumë...]

0 Comments