Telegrafikisht

07/05/2018

MBI TEZËN ILIRE E PELLAZGE! VËSHTRIME MBI PREJARDHJEN E POPULLIT SHQIPTAR DHE TË GJUHËS SË TIJ

  NGA EQREM ÇABEJ Kur shtrohet problemi i burimit të një populli, ai do të shikohet të zgjidhet më fort nga ana e ruajtjes dhe e vazhdimësisë së gjuhës së tij sesa nga pikëpamja etnike, sepse më shumë se elementet e tjera gjuha është karakteristika që dallon një popull nga të tjerët. Një problem i tillë ndërkaq, për çdo popull, të çdo vendi qoftë e të çdo kohe, [ Lexo më shumë...]

0 Comments