Telegrafikisht

06/05/2018

“Shqiptari” që mohon Nënë Terezën, Skenderbeun, Historinë, Gjuhën, Kulturën dhe Ilirinë, a mund të ketë gjak shqiptari…

Olsi Jazexhi, në një intervistë për gazetën TemA, thotë se shqiptarët, deri para vitit 1912, kanë qenë turq. Madje, sipas tij, ka qenë Perandoria Osmane ajo që krijoi kombin shqiptar. Për të, Skënderbeu dhe Nënë Tereza janë figura fetare të katolikëve dhe nuk kanë të bëjnë me shqiptarët myslimanë. Në fillim u habita dhe nuk isha në gjendje ta kuptoj qëndrimin pro [ Lexo më shumë...]

0 Comments