Telegrafikisht

01/05/2018

Një listë për gratë e fisnikërisë arbërore

Nga: Eleni Laperi Si sot 567 vjet më parë Skënderbeu u martua me vajzën e Gjergj Arianit Komnenit, Andronika.  Andronika është një prej grave të shquara të mesjetës shqiptare, është një prej zonjave të listës, që nisa të hartoj ca muaj më parë. “Lista është origjina e kulturës. Është pjesë e historisë së artit dhe të letërsisë”, shkruante Umbreto Eco. “Në [ Lexo më shumë...]

0 Comments