VEPRA E HUMANISTIT TË SHQUAR MARIN BARLETI, BURIM KRYESOR PËR JETËN E SKËNDERBEUT

  Feride Papleka Humanist i shquar dhe historian, Marin Barleti është i pari autor i njohur dhe një nga më të mëdhenjtë e letërsisë së hershme shqipe. Vepra e tij “Historia e Skënderbeut” u shkrua në latinisht dhe, siç thotë F. Pall, u përkthye pothuaj në të gjitha gjuhët e Evropës, sepse në të vërtetëVazhdoni leximin “VEPRA E HUMANISTIT TË SHQUAR MARIN BARLETI, BURIM KRYESOR PËR JETËN E SKËNDERBEUT”

Zbuloni ku është prodhuar celulari juaj! Ky është kodi i fshehtë që ju tregon vendin e prodhimit

Doni të blini një celular apo keni blerë një të ri sëfundmi dhe doni të dini vendin e origjinës dhe prodhimit të tij? Për të gjetur vendin e prodhimit, mjafton të shtypni *#06# dhe më pas butonin e telefonatës. Pasi të keni bërë këtë veprim, do t’ju shfaqet një numër i gjatë me shumë shifra,Vazhdoni leximin “Zbuloni ku është prodhuar celulari juaj! Ky është kodi i fshehtë që ju tregon vendin e prodhimit”