SKANDALI I GULF, KUSH ËSHTË NOTERI I VIP-AVE QË BËRI PROCEDURAT . 5 milion euro tollona te shitur dhe më pas shpalli falimentimin

Kompania Gulf Oil ka falimentuar. Ndërsa skandali lidhet me skemën e mashtrimit me tollonat e shitur nga kjo kompani. Janë shitur rreth 5 milion EURO tollona dhe më pas është shpallur falimentimi duke ia punuar kështu hapur të gjithë blerësve shqiptarë të cilët nuk kanë mundur të furnizojnë dot automjetet në pikat e pakicës. GulfVazhdoni leximin “SKANDALI I GULF, KUSH ËSHTË NOTERI I VIP-AVE QË BËRI PROCEDURAT . 5 milion euro tollona te shitur dhe më pas shpalli falimentimin”

LUFTA PSIKOLOGJIKE NDAJ OTOMANËVE: SKËNDERBEU TALLEJ ME ARMIQTË

Brizida Gjikondi Është llogaritur që fuqia e Skënderbeut ishte rreth 15,000 deri 30,000 luftëtarë, nga shumë burime të asaj kohe mendohej se ushtria turke që mësynte në trojet tona arrinte edhe në 150,000 deri 400,000 ushtarë, çka do të thotë që çdo ushtari shqiptar i korrespondonin 10 ose më shumë ushtarë turq. Kur e mendonVazhdoni leximin “LUFTA PSIKOLOGJIKE NDAJ OTOMANËVE: SKËNDERBEU TALLEJ ME ARMIQTË”