Shqipëria e varfër me politikanët e pasur…

Nga Marin Mema Shqipëria është vendi më i varfër në Europë por me klasën politike që renditet ndër më të pasurat e saj. E këtu nuk kanë lidhje flamurët partiakë sepse kur flitet për oreks të ardhurash, për thithje fondesh, për transferta të çuditshme, për dhurata, për fitime marramendëse, për vila, dyqane, pra prona tëVazhdoni leximin “Shqipëria e varfër me politikanët e pasur…”

Abuzimi me Rrugën e Kombit dhe kostoja e katërfishtë e taksapaguesve për mirëmbajtjen e saj

Nga Adri Nurellari Çështja e vendosjes së pagesës për Rrugën e Kombit ka shkaktuar një pakënaqësi të jashtëzakonshme te qytetarët e të gjitha krahëve politik për arsye të ndryshme objektive. Megjithatë besoj se elementi kryesor që ka shkaktuar pakënaqësisë më të madhe ishte dimensioni i kostos së shtuar që kjo kontratë koncesionare sjell. Fatkeqësisht sikurVazhdoni leximin “Abuzimi me Rrugën e Kombit dhe kostoja e katërfishtë e taksapaguesve për mirëmbajtjen e saj”