Telegrafikisht

02/04/2018

Investimet e OSHEE në malësinë e Kurbinit

Në malësinë e Kurbinit disa fshatra krahas varfërisë dhe mungesës së infrastrukturës shumë shpesh duhet të përballen dhe me mungesën e energjisë elektrike.  Pothuajse gjatë  muajve të dimrit por dhe përgjatë vitit mjafton një shi të bjerë apo një erë e lehtë të fryeje mbeten me ditë të tëra pa energji.  Po të digjet ndonjë transformator ka patur raste që energjia [ Lexo më shumë...]

0 Comments