Telegrafikisht

22/03/2018

Era e fortë rrëzon një kamion në aksin Lezhë-Milot.

Era e fortë dhe moti i keq kanë rrëzuar një kamion në aksin Lezhë-Milot. Kamioni është rrëzuar dhe ka dalë nga rruga siç shihet në foto . Këto pamje janë të rralla, pasi nuk ka ndodhur më parë që në vendin tonë era e fortë të arrijë të rrëzojë një kamion. Nuk dihet nëse automjeti ka qenë në lëvizje apo jo. Moti i keq që ka përfshirë vendin prej disa ditësh ka [ Lexo më shumë...]

0 Comments

Harta e 1456, e vërteta për flamurin e Skënderbeut

  Moikom Zeqo 1-Flamuri Flamuri i Skënderbeut është një subjekt kryesor i skënderbeologjisë. Dijetarët kanë shkruar mbi këtë flamur, por saktësia dhe akribia shkencore ka lënë shpesh për të dëshiruar. Megjithatë, ne kemi patur një përfytyrim për flamurin e Skënderbeut, bazuar tek stema e tij, që paraqet shqiponjën dykrerëshe, pa kurorë mbretërore mbi kokat, që ka [ Lexo më shumë...]

0 Comments