Fëmijët me sindromën down, të harruar nga shteti, nga 3 mijë raste vetëm 700 trajtohen

  Këtë vit  nuk pati pothuaj asnjë marshim, asnjë aktivitet publik sensibilizues dhe asnjë angazhim për të përmirësuar jetën e personave apo familjeve me sindromën down. Një seancë dëgjimore në komisionin parlamentar të shendetësisë ishte e vetmja mënyrë për të dëgjuar shqetësimet e kësaj kategorie; që këtë vit më shumë se kurdo herë tjetër eVazhdoni leximin “Fëmijët me sindromën down, të harruar nga shteti, nga 3 mijë raste vetëm 700 trajtohen”

Hidhet shorti.Përcaktohen qiftet gjysmëfinaliste të Kupës së Shqipërisë.

Skënderbeu-Flamurtari dhe Laçi-Kukësi janë këto dy çiftet gjysmëfinaliste të Kupës së Shqipërisë. Në zyrat e Federatës Shqiptare të futbollit u hodh shorti i 1/2-ave që përcaktoi dy përballje shumë interesante dhe shumë të rivalizuara gjatë këtyre viteve të fundit në futbollin shqiptar. Skënderbeu dhe Laçi do t’i luajnë në shtëpi ndeshjet e para të cilatVazhdoni leximin “Hidhet shorti.Përcaktohen qiftet gjysmëfinaliste të Kupës së Shqipërisë.”