Telegrafikisht

15/03/2018

Art apo Turp- Nga Edison Ypi

Nga Edison Ypi “Arti i përket popullit”, që e tha Lenini dhe e besuan shqiptarët, është dukuria antiestetike më shtazarake që na ka ndodhur përgjatë Historisë tonë. Asnjë refuzim nuk ka sot për këtë çmenduri të pashoqe nga aktorët që s’lanë rol komunisti, oficeri, spiuni, atentatori, pa luajtur, dhe tani, artin dhe turpin, në përputhje me mësimet e Leninit dhe [ Lexo më shumë...]

0 Comments