Raporti: Këto janë qytetet më ‘dembele’ në Shqipëri

Durrësi është qarku me pjesëmarrjen me të ulët në forcën e punës, çka do të thotë se popullsia mbi 15 vjeç e lart nuk dëshiron të punësohet në normat që përformojnë qarqet e tjera të vendit. Një raport i INSTAT në lidhje me punësimin gjeti se në qarkun bregdetar 52.9 për qind e popullsisë mbiVazhdoni leximin “Raporti: Këto janë qytetet më ‘dembele’ në Shqipëri”

Hetem Ramadani: Si të shëroheni pa ilaçe, kanceri fillon, kur mjeku të thotë “ke kancer”

Sipërmarrësi Hetem Ramadani ka rrëfyer për emisionin “Mirëmëngjes Shqipëri” formulën “magjike” se si mund të shërohesh pa medikamente mjekësore. Ai rrëfeu se një pjesë e sëmundjeve janë “shpikur” nga vetë medikamentet, duke përmendur edhe vaksinat, të cilat sipas tij janë burim i sëmundjeve kancerogjene. “Sëmundjet e njeriut janë bërë pazari i industrisë farmaceutike. Nuk jamVazhdoni leximin “Hetem Ramadani: Si të shëroheni pa ilaçe, kanceri fillon, kur mjeku të thotë “ke kancer””

Laçi përmbys Lushnjen dhe konfirmohet në vendin e tretë

Laçi ka arritur një fitore me shumë vlerë, pasi ka marrë maksimumin e pikëve në transfertën e Lushnjes . Edhe pse nuk ka qenë aspak e lehtë, pasi e gjetën veten në disavantazh. Ishte goli i Pepës që i dha të drejtën e festës vendasve, por e cila zgjati shumë pak pasi Uzuni vendosi baraspeshënVazhdoni leximin “Laçi përmbys Lushnjen dhe konfirmohet në vendin e tretë”

Na bëftë mirë ballokumja! 

Nga Artan Fuga Le ta hamë ballokumen! Kemi gjyqtarë dhe prokurorë që i zgjedhin noterët dhe dhaskalët. Kemi diploma që nuk i njeh njeri përtej kufirit. Kemi edhe profesorë pa diploma fare ose politikanë që kanë marrë diploma por nuk kanë pasur asnjë shok klase. Kemi pa fund dyqane që shesin pula, kremviça dhe gjalpëVazhdoni leximin “Na bëftë mirë ballokumja! “