Çfarë do të thuash kur “bën”…. like?!!

Nga Lutfi Dervishi Çfarë do të thuash kur “bën”…. like?!! Kur bëjmë like në një postim, nuk është aq e thjeshtë sa duket. Veprimi është i thjeshtë, një klik. Por si ta kuptojmë një like?! 1. Kuptimi i parë është i thjeshtë: Më pëlqen (ky postim, foto, video, jam dakord me të, ndaj të njëjtinVazhdoni leximin “Çfarë do të thuash kur “bën”…. like?!!”

Për ata që duan të dinë më shumë për PRINCIPATEN E ARBËRIT! Nga Sazan Guri

  Nga Sazan Guri (pjesë nga libri Visaret e shqiptarëve….) Në shek.-VI m.Kr., sundimtarët bizantinë të Dyrrahut ndërtuan një rradhë kështjellash, të cilat kontrollonin rrugët që lidhnin qytetin me krahinat përqark. Kështjella në malin e Vilës u braktis dhe rolin e saj për të kontrolluar rrugën nëpër luginën e Erzenit e zuri një kullë eVazhdoni leximin “Për ata që duan të dinë më shumë për PRINCIPATEN E ARBËRIT! Nga Sazan Guri”

BANKA BOTËRORE : NDIHMA EKONOMIKE U PRIVOHET 70% TË FAMILJEVE NË SHQIPËRI

Ka ardhur një deklaratë e hidhur nga një prej organizmave ekonomikë më të rëndësishëm në Botë. Banka Botërore deklaron se 70 për qind e familjeve më të varfra në Shqipëri janë të përjashtuara nga ndihma ekonomike. Të dhënat janë bërë publike në një raport auditimi mbi projektin e modernizimit të asistencës sociale. Raporti ka analizuarVazhdoni leximin “BANKA BOTËRORE : NDIHMA EKONOMIKE U PRIVOHET 70% TË FAMILJEVE NË SHQIPËRI”

Hipertensioni me kriza, terapia me panxhar kur vlerat e larta bëhen emergjente

Në përgjithësi, stina e ftohtë, e acaron problemin e hipertensionit. Jo vetëm te të sëmurët, por edhe te njerëzit që nuk kanë tension, ka një ndryshim vlerash në rritje nga vera, në dimër…/ Copyright në shqip: supershendeti.com   Hipertensioni është një sëmundje e përhapur gjerësisht që kap një pjesë të madhe të popullatës, sidomos meVazhdoni leximin “Hipertensioni me kriza, terapia me panxhar kur vlerat e larta bëhen emergjente”

Lakra e kuqe dyfish vlera më shumë se e bardha, trajtuese për 17 sëmundje

Lakra e kuqe përmban 85% të dozës ditore të vitaminës C, ndërsa lakra e bardhë ka vetëm 47 përqind. Ka 10 herë më shumë vitaminë A, 2 herë më shumë vitaminë K dhe hekur… I thonë Lakra e Kuqe, por në të vërtetë ngjyra e saj është një vjollcë e thellë e ndezur, shija eVazhdoni leximin “Lakra e kuqe dyfish vlera më shumë se e bardha, trajtuese për 17 sëmundje”

80 % provojnë dhimbjet e mesit, por këtu kemi 100 % shërim natyral

Ndalimi i dhimbjes që nis nga mënyra e duhur e ushqyerjes. Gjithçka duhet konsumuar për të ulur inflamacionin dhe top 5 kurat natyrale Të paktën 80 përqind e njerëzve e kanë provuar njëherë në jetë dhimbjen e mesit me të gjithë intensitetin e saj. Dhimbja e mesit dhe e shpinës është një shenjë paralajmëruese përVazhdoni leximin “80 % provojnë dhimbjet e mesit, por këtu kemi 100 % shërim natyral”

Kolesteroli, ndërhyrja ushqimore që shpëton zemrën dhe trurin

Lidhja mes kolesterolit të lartë, sëmundjeve kardiake, infarktit të trurit, diabetit dhe enëve të gjakut, rreziku për komplikacione…   NGA DR. SEJDIN MEÇO Kolesteroli i lartë, e njohur si hiperkolesterolemia është një faktor risku madhor për sëmundjet kardiake dhe infarktin e trurit. Nivelet jo normale të LDL-kolesterol (i njohur si kolesteroli i keq) dhe HDLVazhdoni leximin “Kolesteroli, ndërhyrja ushqimore që shpëton zemrën dhe trurin”