EURO TOUR – TREVISO OPEN (9-Ball). Eklent Kaçi mbret i Europës në bilardo!

  Eklent Kaçi ka marrë pjesë në Euro Tour-in e radhës në Treviso në Itali dhe rezultati i arritur prej tij është historik, pasi askush nuk e kishte bërë më parë diçka të tillë. I riu laçian e nisi me fitore, teksa fillimisht mposhti Abdullah Malik në Winners 1 Qulifilication. Në raundin tjetër, Winner 2Vazhdoni leximin “EURO TOUR – TREVISO OPEN (9-Ball). Eklent Kaçi mbret i Europës në bilardo!”

Në Shqipëri ka më shumë celularë se sa njerëz

Rreth 3.5 milionë shqiptarë janë përdorues të rregullt të telefonisë celuare që tregon një rritje me 3.8% në krahasim me tremujorin e fundit të 2016. Ky është rezultati i studimeve të fundit të Autoritetit të Komunikimit Elektronik dhe Postar (AKEP). Sipas treguesve statistikorë të tremujorit të katërt të 2017, rezulton se numri i personave tëVazhdoni leximin “Në Shqipëri ka më shumë celularë se sa njerëz”

Rreziku i sëmundjeve sipas grupeve të gjakut

Çdo njeri ka edhe grupin e gjakut të tij dhe grupet e gjakut janë katër. Grupi “A”, “B”,”AB” dhe “0” por të gjitha këto grupe kanë edhe Rh faktorin që është pozitiv apo negative. Megjithatë grupet e gjakut kanë edhe vetit rezistente ndajë sëmundjeve të ndryshme, por ato ndahën sepse jo të gjitha grupet kanëVazhdoni leximin “Rreziku i sëmundjeve sipas grupeve të gjakut”

Nga një shtatore për shqiptarët që kanë shpirt artisti

Nga Edison Ypi -Rënkoj kur flas, qaj kur këndoj, e kam gjoksin zjarr, mëndjen vullkan, kam Shpirt Artisti, më duhet një skulptor. -Për të gdhenduar në allçi kuaj me krahë, kuçedra që nxjerrin zjarr nga goja, tigra dhe luanë ëndërrash, shqiponja krahëhapura në fluturim që t’i vendososësh te porta dhe mbi muret e shtëpisë, prandaj tëVazhdoni leximin “Nga një shtatore për shqiptarët që kanë shpirt artisti”