Uzuni mposht Vllazninë. Laçi fiton minimalisht, kontestime në kampin kundërshtar.

Ekipi i Laçit ka luajtur ndaj Vllaznisë, në ndeshjen e vlefshme për javën e 22 të Superiores. Skuadra e Mezanit nuk ka gabuar në shtëpi, ndaj një kundërshtari që ishte totalisht i motivuar, pasi luftonte për mbijetesën. Nga ana e Vllaznisë nuk kishte ndryshime, teksa të përhershmit janë vendosur në formacionin titullar. Gjoka i kaVazhdoni leximin “Uzuni mposht Vllazninë. Laçi fiton minimalisht, kontestime në kampin kundërshtar.”

Me paga minimale, por shqiptarët shpenzojnë aq shumë për veshjen

Edhe pse renditemi ndër shtetet me të ardhura të ulëta për frymë, si dhe me pagën minimale më të ulët në Europë, shpenzojmë po aq sa mesatarja europiane e shteteve të BE-së për veshje dhe këpucë. Sipas të dhënave të anketës buxhetore, shpenzimet për veshje dhe këpucë zënë 4.8 për qind të totalit të shpenzimeve,Vazhdoni leximin “Me paga minimale, por shqiptarët shpenzojnë aq shumë për veshjen”

Anton Çehov: 8 Cilësitë e një Njeriu të Kulturuar

Çfarë do të thotë të jesh ”i kulturuar”? A ka të bëjë me të qenët një lexues i mirë, apo të dish se si të flasësh për libra që nuk i ke lexuar, apo të kesh në përgjithësi një natyrë intelektuale? Kjo është pikërisht pyetja që autori i dashur rus, Anton Çekov (29 janar 1860-15Vazhdoni leximin “Anton Çehov: 8 Cilësitë e një Njeriu të Kulturuar”