Telegrafikisht

22/02/2018

Fjalimi i rrallë i një prej të parëve intelektual që komunizmi dënoi me vdekje

  Tash sa kohë publiku shqiptar ka pritë me ndie nji fjalë prej meje. Megjithëse parashoh se do të kuptohem keq dhe do të komentohem ndoshta edhe mâ keq, due t’i a çoj në vend dishirin : due t’a thom fjalën t’ême. Por, vall, shka të thom, kurse me fjalë jemi ngi ? A kemi kund ndonji punë të mbarë, pse sa për fjalë të bukura nuk jemi ngusht aspak ! 1- Ja, pra, se nji [ Lexo më shumë...]

0 Comments

U divorcuan ditën e dasmës

Nga Edison Ypi Të dy me shkollë të lartë. Të dy me smartfona. Të dy me email me pasuord që nuk e zbërthen dot as CIA. U njohën gjatë ceremonisë së promuovimit të një libri të keq të palexueshëm. Ai u mahnit pas saj nga mënyra se si ajo tundëte flokët. Ajo u magjeps pas njohurive të tij në fushën e Letërsisë kur ai i tha; “shum’ nice ky libri” dhe ajo ja ktheu; [ Lexo më shumë...]

0 Comments

Jo të gjithë shkojnë të luten, 31-vjeçari vidhte në Kishën e “Shën Ndout”

Te Kisha e Shën Ndout në Laç strehohen shumë shpresa, lutje e mrekulli që pritet të ndodhin. Besimtarë nga e gjithë Shqipëria vizitojnë vendin shenjtë dhe shumat e parave që lenë aty nuk janë të pakëta. Në mesin e këtyre vizitorëve ka edhe nerëz që kanë për qëllim të vjedhin nga këto para. Arif Mançe, 31 vjeç, banues në Tiranë është arrestuar për vjedhje të [ Lexo më shumë...]

0 Comments

Skandali me mishin/ Blegtori e pranon: Vetë ha bukë me kripë, atë mish jo!

Marrë nga OraNews Në redaksinë e emisionit BOOM vjen informacioni se në datën 6 shkurt në një thertore të licensuar në Tiranë janë futur 106 krerë qingja te pamatrikuluar, të cilet janë potencial sëmundjesh nëse do të konsumohen nga blerësit. Në datën 9 shkurt gazetarja e BOOM ka shkuar te kjo thertore dhe ka kontaktuar pronarin e saj dhe veterineren e Bashkise. Të dy e kanë [ Lexo më shumë...]

0 Comments

Transparency International: Shqipëria ndër vendet më të korruptuara në Europë

Transparancy International publikoi mbrëmjen e së mërkurës raportin vjetor për perceptimin e korrupsionit për vitin 2017. Sipas këtij raporti, Shqipëria ka shënuar përkeqësim ne lidhje me perceptimin e korrupsionit në vend krahasuar me një vit më parë ku renditeshim në vendin e 83-të. Këtë vit vendi ynë renditet në vendin e 91-të me 38 pikë. Raporti tregon prani të madhe [ Lexo më shumë...]

0 Comments