Telegrafikisht

21/02/2018

ALARMI/ ‘40% e bletëve u dëmtuan në 2017-n, humbja mbi 20 mln euro’

Albert Einstein ka thënë se: “Nëse bletët zhduken, jo më shumë se 4 vite më vonë do të zhduket edhe njerëzimi”. Sipas fermerëve shqiptarë, ende nuk njihet rëndësia jetike e bletëve. Nga informacionet e marra nga Shoqata e Bletërritësve, kontaktet me disa fermerë në vend, si dhe opinionet e specialistit Dr. Vitor Malutaj, kreu i ‘Agro Puka’, problemet janë: Shqipëria [ Lexo më shumë...]

0 Comments

Cilën përmendore duhet të shembim sot

Bedri Islami 27 vite më parë, pas grevës së studentëve dhe një marrëveshje të pashkruar popullore kundër regjimit të vjetër, në Tiranë, e më pas edhe në rrethe, u hodhën ose u shembën përmendoret, statujat dhe bustet e Enver Hoxhës. Sinjali ishte dhënë më herët. Me 13 dhjetor 1990, në Shkodër, do të hidhej busti i Enver Hoxhës nga studentët dhe ata që u bashkuan me [ Lexo më shumë...]

0 Comments