Përfundon takimi në Laç, ka 4 gola dhe 2 kartona të kuq

  Në ndeshjet e Kupës, ekipi i Laçit triumfoi në të dyja takimet me Luftëtarin, duke kaluar në gjysmëfinale. Megjithatë kur flitet për një ndeshje kampionati, historia ndryshon disi. Në formacionet zyrtare mes Laçit dhe Luftëtarit nuk ka shumë surpriza, teksa vendin e Liçaj të pezulluar në ekipi e Luftëtarit, e merr Toledo. Ndërsa teVazhdoni leximin “Përfundon takimi në Laç, ka 4 gola dhe 2 kartona të kuq”

PELLAZGËT, ILIRËT, SHQIPTARËT-Mustafa Kruja (Merlika).

Nga Mustafa Kruja (Merlika Nji gjâ aq’e habiçme âsht trûn’i njeriut, sa ka mbërrîmë t’a shtŷjë subjektin e vet, për faqe krejt normal, me pyetun vetveten: ” A jam apo s’jam?”. Dhe ai qi ka qênë me të vërtetë normal, ka besuem e thânë: “Jam tue menduem, pra qênkam!” Por pa mbërrîmë ende me e çuemVazhdoni leximin “PELLAZGËT, ILIRËT, SHQIPTARËT-Mustafa Kruja (Merlika).”