Telegrafikisht

10/02/2018

Ja çfarë ndodh me trupin nësa hani 2 vezë çdo ditë…

    Vetitë e dobishme të vezëve të pulave janë vënë në pikëpyetje në mënyrë të vazhdueshme. Njerëzit përgojuan për këtë produkt i cili tani është provuar se është unik në përbërjen e tij në mënyra të ndryshme. Ja cilat janë rezultatet e studimeve të fundit mbi përfitimet e vezëve të pulave për trupin e njeriut. 2-3 vezë është doza optimale ditore. [ Lexo më shumë...]

0 Comments

Shqiptarët janë raca më e vjetër në Evropë – thuhet e shkruhet për ne

Nga Fahri Xharra “Shqiptarët janë raca më e vjetër në Evropë – Janë më te vjetër se latinet e grekët – dhe kanë ruajtur gjuhën dhe traditat e tyre edhe deri në Italinë jugore si edhe në Greqi. idealet e tyre janë evropiane, e jo aziatike. ” (The Biblical World. Volume 41 ) Po, po, kështu paskësh shkruar shkenca, gazetat dhe të gjithë ata që mendonin që më në fund [ Lexo më shumë...]

0 Comments