Laçi nuk ja del, e nis me disfate. Kamza-Laçi 3-1

Superiorja ka zhvilluar javën e 17 të saj, pasi ekipet kanë kryer fazën përgatitore. Një nga ndeshjet për t’u mos humbur në këtë javë, ishte ajo mes Kamzës dhe Laçit. Laçi kërkonte vazhdimësinë e rezultateve në kampionat, por përballë Kamzës ky mision ishte shumë i vështirë. Kjo është parë në 45 minutat e para të takimit,Vazhdoni leximin “Laçi nuk ja del, e nis me disfate. Kamza-Laçi 3-1”

Operacionet monetare që i paraprinë ngatërresës “leku i ri-leku i vjetër”! Si u pakësua me më shumë se 5 herë sasia e parave përmes vulosjes. Detajet e 3 masave të 1945-‘46-‘47

“Ngatërresa” e shqiptarëve me shprehjen e vlerës reale të parave duket se daton edhe më herët se në vitet 1964-’65, kohë kur  u zëvendësua leku i vjetër me lekun e ri. Përcaktimi i një kursi të ri për monedhën shqiptare ka qenë një praktikë e ndjekur menjëherë pas Luftës së Dytë Botërore ne Shqipëri. NëVazhdoni leximin “Operacionet monetare që i paraprinë ngatërresës “leku i ri-leku i vjetër”! Si u pakësua me më shumë se 5 herë sasia e parave përmes vulosjes. Detajet e 3 masave të 1945-‘46-‘47”