Grip apo ftohje? Ja si ta bëni dallimin

Cili është dallimi mes gripit të thjeshtë dhe ftohjes? Ndërsa simptomat zakonisht nuk kanë ndonjë dallim të madh, ka disa mënyra se si të bëni dallimin mes një gripi dhe ftohjes. Nga parandalimi te kura, ja çfarë duhet të dini për sëmundjet e dimrit. Fillimisht duhet të dini se si të shmangni gripin. Në rradhëVazhdoni leximin “Grip apo ftohje? Ja si ta bëni dallimin”

14 herë i vjedhur, asnjëherë hajduti i kapur!

Nga Artan Fuga 1. Dyqanet që ishin pronë publike, pra edhe të miat, m’i morën dhe ua dhanë atyre që ishin shitës atje, pra atyre që na shërbenin. Hajduti iku në drejtim të paditur. 2. Atyre që ishin në pallate dhe që paguanin qira u dhanë shtëpitë pothuajse pa para, kurse ne që kishim paguar qiraVazhdoni leximin “14 herë i vjedhur, asnjëherë hajduti i kapur!”