Telegrafikisht

05/01/2018

Zë veshët me duar, opinionet sunduese te kafja e lagjes!

Nga Artan Fuga Nëpunësi do lekë që ta kryejë një punë që i takon ta bëjë. Një individ i zënë materialisht dhe një pa shumë burime financiare trajtohet në mënyrë të pabarabartë nga nëpunësit. Analistat bëjnë llam-llam kot. Politikani do pushtetin, kurse fushatat që bën janë thjesht llafe. Kush merret me politikë do të fitojë vetë prej politikës dhe jo t’u [ Lexo më shumë...]

0 Comments