S’ka faj mjeku shqiptar që thotë se më lehtë mësoj gjermanishten se gegërishten, fajin e kanë gegët

Nga Ilir Seci Në lajme online lexova se “…mjeku Erald Koçiaj tregon se është kthyer pas studimeve në Rusi dhe ka filluar punë si mjek kirurg në spitalin e Korçës. Por ajo që të habit më shumë në intervistën e tij është se ka refuzuar një vend pune në Peshkopi për shkak të gjuhës… sipas mjekut problemVazhdoni leximin “S’ka faj mjeku shqiptar që thotë se më lehtë mësoj gjermanishten se gegërishten, fajin e kanë gegët”