Tjetër sukses,Laçi thyen dhe Flamurtarin në Vlorë

Për shkak të shiut u luajtën vetëm 45 minuta dje dhe Laçi u fut në fushë sot me një gol të artë në favor. Sot u luajtën 45 minutat e dyta, në mot shumë më të mirë, por fati nuk ktheu për Flamurtarin. Presion konstant, sidomos në gjysmën e parë të 45 minutave, raste dheVazhdoni leximin “Tjetër sukses,Laçi thyen dhe Flamurtarin në Vlorë”