Telegrafikisht

14/12/2017

Tjetër mrekulli në bilardo, Eklent Kaçi i treti në Botë!

Eklent Kaçi po shkruan me germa të arta historinë e sportit shqiptar të Bilardos. I riu kurbinas mori pjesë në Botërorin e Bilardos në Disiplinën 9-Ball dhe paraqitja e tij ka qenë mbresëlënëse. Kaçi sot ka tifozë në mbarë Botën dhe shumë janë “ngulitur” duke ndjekur paraqitjet e tij dhe kanë festuar jo pak fitore, plot gjatë, deri kur bilardisti shqiptar u ndal në [ Lexo më shumë...]

0 Comments