Telegrafikisht

02/12/2017

Ushqimet që na mbrojnë nga kanceri më vdekjeprurës në botë

Roli i dietes ne kancerin e mushkrive Te dhenat kyce Duhanpirja eshte faktori kryesor i riskut dhe vendimtar ne shfaqjen e kancerit te mushkrive. Duhanpiresit kane zakone ushqimore me te varfra krahasuar me jo duhanpiresit, ky fakt e veshtireson vleresimin e rolit te ushqimit dhe dietes ne rrezikun e kancerit te mushkrive. Konsumi i larte i frutave dhe me pas i perimeve, lidhen me ulje te [ Lexo më shumë...]

0 Comments