Më i vogli dhe më i varfëri mund të ju rrëzojë!Zbulohet fjalimi i fundit i Skënderbeut.

Fjalimi i më poshtëm është marrë nga libri i autorit Stephan Zannowich, me titullin « Le Grand Castriotto d’Albanie, Histoire ». Teksti prej 131 faqesh është botuar në vitin 1779 nga shtëpia botuese J.J.Kesler, Frankfurt. Gjergj Kastrioti, i sëmurë, nuk mund ti shmangej vdekjes dhe për këtë arsye fton në vatrën e tij princat, ambasadorët,Vazhdoni leximin “Më i vogli dhe më i varfëri mund të ju rrëzojë!Zbulohet fjalimi i fundit i Skënderbeut.”