Telegrafikisht

07/11/2017

10 ushqimet më të shëndetshme

Pa diskutim që natyra është e mbushur me ato që i duhen trupit tonë për të qenë sa më të shëndetshëm. Këto 10 superushqime janë provuar se luftojnë sëmundje dhe na japin më shumë energji. Shtoni këto ushqime në dietën tuaj  për një trup super të shëndetshëm. Limoni: vetëm me një një limon do të merrni 100 për qind më shumë vitaminë C sesa në konsumin tuaj të [ Lexo më shumë...]

0 Comments