Telegrafikisht

16/10/2017

Dëmet që shkakton alkooli në trupin tonë

Përveç duhanit një ves tjetër i dëmshëm është alkooli. Ky ves është shkaktar i një vargu të gjerë sëmundjesh, duke filluar që nga aparati tretës, mëlçia, pankreasi e deri në dëmtime të pakthyeshme të sistemit nervor qendror. Në mëlçi, alkooli i konsumuar, shkakton dëmtime të qelizave hapatike, dëmtim që rritet në kohë duke u varur nga doza e konsumuar përditë dhe [ Lexo më shumë...]

0 Comments