BALLABAN PASHA, TRADHËTARI MË I TMERRSHËM I KOMBIT SHQIPTAR

Nga Paulin Zefi *(Kjo eshte Biografia e plote e ”Ballaban(Mehill)Pashes” nga Martaneshi; Gjenerali i famshem osman qe masakroi bashkeatdhetaret e tij ne emer te Perandorise Osmane dhe ambicies se tij te semure, armiku me i rrezikshem i GJERGJ KASTRIOTIT, i pabese, i pashpirt, anti-Shqiptar dhe nje gjakprishur, qe me veprat e tij çnjerezore, eshte ngjitur deriVazhdoni leximin “BALLABAN PASHA, TRADHËTARI MË I TMERRSHËM I KOMBIT SHQIPTAR”