Telegrafikisht

25/09/2017

“Gjurmë Shqiptare”: Kalaja e fshehte e Skënderbeut

Nga Marin MEMA Kalatë e fortifikuara ndërtoheshin me një qëllim të vetëm, mbrojtjen nga sulmet e armikut dhe kur ky fakt bashkohet me terrenin shumë të favorshëm, këtu arrin piku i mbrojtjes. Një nga ato kështjella, hija e së cilës mbetet akoma e pazbuluar është edhe Kalaja e Fshehtë e Skënderbeut. Themi e fshehtë sepse e tillë quhet, e tillë mbahet mend dhe kështu ka [ Lexo më shumë...]

0 Comments