Telegrafikisht

12/09/2017

Si të dalloni produktet fallco nga ato origjinale

Markat më të njohura kopjohen kaq shumë sot, saqë në shumë raste është kaq e vështirë të dallosh produktin origjinal nga ai fallco. Megjithëse ka disa hile të thjeshta, që do t’ju ndihmojë sesi të dalloni kur një produkt është fallco apo origjinal. Shihni gjithmonë kutinë e paketimit Kutia e paketimit tregon shumë për cilësinë e produktit dhe autencitetin e tij. [ Lexo më shumë...]

0 Comments

E vërteta e 6 mijë njerëzve të vrarë nga komunistët në Shqipëri

Nga Kastriot DERVISHI Nisur nga keqinformime e keqinterpretime sistematike që po i jepen publikut në lidhje me personat që kanë humbur jetën gjatë regjimit komunist si dhe me shifrën e “6 mijë të zhdukurve”, e quaj me vend të sqaroj të interesuarit rreth kësaj çështjeje. Së pari, duhet ndarë koncepti mbi personat që humbën jetën nga komunistët dhe atyre që nuk u janë [ Lexo më shumë...]

0 Comments