Telegrafikisht

11/09/2017

Laçi e nis mbarë.Partizani thyhet në shtëpi

Të jesh një klub i madh, të shpenzosh miliona, të nisesh me pretendime të mëdha dhe të marrësh lojtarë nga Italia nuk është një garanci për sukses në futboll, sidomos në atë shqiptar, ku duhet shumë tru, më shumë se para. Nuk mjafton të kesh Moxhin, ndonjëherë mjafton një Stavri Nica. Stavri Nica i ka dhënë një leksion Mark Julianos dhe gjithë Partizanit: Superiorja nuk [ Lexo më shumë...]

0 Comments