Mjaltë ,Vaj Ulliri dhe Limon – Kombinimi Magjik

Mund të keni dëgjuar shpesh për përfitimet që vijnë nga kombinimi i vajit ekstra të virgjër të ullirit, mjaltit dhe limonit. Këto produkte të konsumuara gjërësisht në traditën shqiptare janë mjaft të dobishme në përkujdesjen natyrale ndaj shëndetit. Vaji ekstra i virgjër i ullirit përmban sasi domethënëse të yndyrnave të quajtura ‘të mira’ dhe aciditVazhdoni leximin “Mjaltë ,Vaj Ulliri dhe Limon – Kombinimi Magjik”