Telegrafikisht

13/08/2017

Gjembi i gomarit, jo vetëm lule e bukur por edhe kuruese

Shpesh e cilësojmë gomarin si një kafshë “të trashë” dhe të pagdhendur, por a e dinit se ka një bimë me lule që quhet gjembi i gomarit, i cili ka disa veti të papara? Farat e gjembit të gomarit, të njohura ndryshe në gjuhën shkencore si Silubum Marianum (Semen) gjendjen me shumicë në territoret shqiptare dhe kanë disa veti tepër të veçanta kurative. Mes tyre mund të [ Lexo më shumë...]

0 Comments