Telegrafikisht

06/08/2017

Pyjet e Kurbinit nën pushtetin e flakëve

Nga Edmond Brozi Si pasojë e temperaturave shumë të larta si dhe njerëzve të papërgjegjshem te cilët i ndezin qëllimisht zjarret, ka disa ditë që shumë zona të vendit po digjen nga flakët. Po digjen pyje,kullota dhe shpesh vihet në rrezik dhe jeta e banorëve. Sipas emergjencave civile thuhet qe situata është nën kontroll pasi në ndihmë kanë ardhur dhe disa avione çisternë [ Lexo më shumë...]

0 Comments