Telegrafikisht

31/07/2017

Vendbanime me emra të çuditshem

  Ka emra fshatrash që janë aq të çuditshëm sa që banorët që jetojnë në këto fshatra ju vjen turp t`i përmendin nga vijnë.     Më poshtë e keni një listë me emra shumë të veçantë dhe shumë qesharak po ashtu. Gallatë-Kurbin Vithkuqi – Korça Kurveleshi -Tepelenë Xhylekar – Gjilan Muqibab – Gjilan Kuqan – Elbasan Qinam – Erseke Symize – Tepelenë [ Lexo më shumë...]

0 Comments