Telegrafikisht

19/07/2017

Interviste me artistin kurbinas Ndue Pepa

Bisedoi: Agim Bajrami Piktori Ndue Pepa është një ndër emrat më të lakuar të artit kurbinas dhe më gjerë. Mjeshtër prej disa dekadash i penelit dhe kolorit por edhe një artist me kulturë të thellë ai të imponohet vetvetiu. Autor i qindra portreteve, peisazheve dhe tabllove kompozicionale punimet e tij janë vlerësuar dhe vazhdojnë të vlerësohen si nga kritika jonë ashtu dhe [ Lexo më shumë...]

0 Comments