Telegrafikisht

06/07/2017

Shote Galica. Si u la luftëtarja në harresë dhe pa përkrahje nga pushteti i kohës

( Me rastin e nëntëdhjetë vjetorit të vdekjes së saj ) nga Mehmet BISLIMI  Qerime Shotë Galica e inspiruar në bëmat e trimëreshave shqiptare e bindur thellë në të drejtën e popullit tonë për të qenë të lirë e vuri pushkën krahut dhe për 12-të vjet me radhë nuk u nda nga burri dhe bashkëluftëtari i saj Azem Galica, dhe nga shokët e tij. Për 12-të vjet me radhë Shote [ Lexo më shumë...]

0 Comments