Telegrafikisht

20/05/2017

DHJETË KRITERET QË DUHET TË PLOTËSOJË NJË DEPUTET KURBINAS

DUKE MARRË SHKAS NGA ZGJEDHJET PARLAMENTARE (25 QERSHOR 2017), STAFI ADMINISTRUES I FAQES NË FACEBOOK DHE PORTALIT ” KURBINI ” PROPOZON KRITERET QË DUHET TË PLOTËSOJË NJË DEPUTET KURBINAS I CILËSDO FORCË POLITIKE QOFTË. 1. Të jetë një person i diplomuar në një universitet publik me rezultate të mira ose shumë të mira , ose të ketë kryer të paktën një shkollë të lartë [ Lexo më shumë...]

0 Comments