Telegrafikisht

14/05/2017

At Shtjefën Kostandin Gjeçovi 6 vjet kërkime në Laç të Kurbinit

Nga Kastriot Marku At Shtjefni u transferua në Laç në vitin 1899, në moshën 26 vjeçare, ku do të qëndrojë aty deri në fund të vitit 1905. Asokohe Laçi ishte një fshat i vogël, edhe pse i njohur për kështjellën e tij dhe shenjtnoren e Sha Ndojit. Sikurse ndodh rëndom me çdo person që emërohet në një vend të ri pune, gjërat e para që i duhet të bëjë është përkujdesja [ Lexo më shumë...]

0 Comments