Telegrafikisht

04/05/2017

Kostandini i Madh dhe Edikti i Milanos

Nga Kastriot Marku Perandori ilir dhe dokumenti që ndryshoi historinë, duke transformuar Perëndimin Viti 2013 shënon 1700-vjetorin e Ediktit të Milano-s, lëshuar nga perandori Kostandin, datë e cila shënon një ngjarje të rëndësishme për historinë e qytërimit perëndimor Europian. Dioqeza e Milano-s duke nisur nga 6 dhjetori 2012 deri më  6 dhjetor 2013,e ka shpallur këtë vit [ Lexo më shumë...]

4 Comments