Telegrafikisht

02/05/2017

Krahina e Kurbinit, nga lashtësia deri në pavarësinë e Shqipërisë

Nga Zef PJETRI Kurbini është një krahinë shumë interesante në Shqipëri. Kjo për disa arsye: E para se emri i saj “KURBIN” duke qenë i veçantë, ka zgjuar interesin e shumë gjuhëtarëve e studiuesve, të  cilët herë duke u mbështetur në argumente e analiza shkencore, herë në gojëdhëna apo përralla popullore, apo dhe në shpikjet e tyre të çastit, janë përpjekur t’i [ Lexo më shumë...]

0 Comments