Telegrafikisht

18/04/2017

MULLIRI FALL-NJË BARTËS AUTENTIK I HISTORISË DHE TRADITËS ZEJTARE SHQIPTARE.

Nga: Kastriot MARKU   Me ndryshimet e përshpejtuara ekonomike, pjesa më e madhe e produkteve të përdorimit të përditshëm vetjak dhe atyre familjar tashmë prodhohen me makineri, ndaj për rrjedhojë edhe ushtrimi i mjaft prej zejeve dhe mjeshtrive me dorë po zbehet e gati po harrohet dalngadalë, sa që sot për brezin e ri është më se e nevojshme njohja me punët e dorës dhe [ Lexo më shumë...]

0 Comments