Telegrafikisht

Mars 2017

Gjallë a vdek nusen t’ma bini-Kurt dhe Sherife Lika ( Gjirokaster 1988 )

    Gjalle a dek nusen tma bini ! ( teksti: Lek Gega, muzika: Kadri Lika ) Pesedhjete krushq ti or mik ti due, Te tan n’arme te jene hazrue. Pesedhjete krushq kam me ti que, Veç nje bese t’ma mbaje Kurbini, Gjalle a vdek nusen t’ma bini! Krushq e nuse kur kane dale, Ka nise kangen nje kengetar, O ju malet e Shqiperise, Bese si zihet osmanllise, Kur na djeg dhe robt e shpise. [ Lexo më shumë...]

0 Comments