Telegrafikisht

26/02/2017

Mohimi i krimeve të regjimeve totalitare në Shqipëri, duhet të jetë vepër penale

Nga Dritan Dema Kujtimi i krimeve të kryera nga regjimet totalitare në Shqipëri Kanë kaluar rreth 26 vjet nga ndryshimi i sistemit politik në Shqipëri, nga një rregjim i egër diktatorial, në një sistem politik shumëpartiak. Por, a është shëruar apo çliruar akoma shoqëria shqiptare, nga traumat, torturat dhe tronditjet, e pësuara gjate viteve të pushtimit nazi – fashist 39 – [ Lexo më shumë...]

0 Comments